CSWU
MENU
starwars
FB INSTAGRAM YOUTUBE SPOTIFY

Nový trailer a fotografie k třetí řadě seriálu Star Wars: Mandalorian

17. 01. 2023 Přidal CSWU komentářů

Streamovací služba Disney+ představila novou upoutávku k třetí řadě seriálu Star Wars: Mandalorian. Stalo se tak dnes brzy ráno našeho času, během poločasu zápasu NFL Super Wild Card mezi týmy Dallas Cowboys a Tampa Bay Buccaneers. Vysílání proběhlo zároveň na ABC, ESPN a ESPN+.

K třetí řadě tohoto kritiky oceňovaného původního hraného seriálu od společnosti Lucasfilm byly také zveřejněny nové fotografie. Třetí řadu mohou předplatitelé streamovat exkluzivně na Disney+ od 1. března.

TT_Mandalorian3_trailer2_poster.jpg

Putování Mandaloriana Star Wars galaxií pokračuje. Kdysi osamělý nájemný lovec Din Djarin se opět shledal s Groguem. Nová republika se zatím snaží galaxii zbavit její temné minulosti. Mandalorian a Grogu společně pokračují ve svých toulkách galaxií a setkávají se při tom nejen s dávnými spojenci, ale také si vytváří nové nepřátele.

V seriálu hrají Pedro Pascal, Katee Sackhoff, Carl Weathers, Amy Sedaris, Emily Swallow a Giancarlo Esposito.

Osmidílnou třetí řadu režírují Rick Famuyiwa, Rachel Morrison, Lee Isaac Chung, Carl Weathers, Peter Ramsey a Bryce Dallas Howard.

Hlavním scénáristou seriálu je Jon Favreau, který je také výkonným producentem. Spolu s Davem Filonim, Rickem Famuyiwamem, Kathleen Kennedy a Colinem Wilsonem. Spolu-producenty jsou Karen Gilchrist a Carrie Beck.

DISNEY+

Disney+ je streamovací služba společnosti The Walt Disney Company. Nabízí filmy a pořady z produkce Disney, Pixar, Marvel, Star Wars a National Geographic, ale také například veleúspěšné Simpsonovi a další. Ve vybraných zemích nabízí také produkci přidružené značky Star. Streamovací služba je součástí segmentu Disney Media & Entertainment Distribution. Služba nabízí stále rostoucí sbírku exkluzivních pořadů, včetně celovečerních filmů, dokumentů, hraných a animovaných seriálů či krátkých filmů. Díky dlouholeté historii společnosti Disney a její bohaté filmografii bude na Disney+ k dispozici jak filmová a televizní klasika, tak zbrusu nové filmy a pořady z dílny The Walt Disney Studios. Více informací naleznete na disneyplus.com nebo Disney+ aplikaci na většině mobilních a televizních zařízeních.

Komentáře